Η Melco Saurer
Η Melco είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία κεντητικών μηχανών όσον αφορά τις μεμονομένες κεντητικές μηχανές και το λογισμικό σχεδίασης κεντημάτων.   Μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε η κεντητική σας δραστηριότητα να καταστεί πιο παραγωγική και επικερδής.   Είτε πρόκειται για το Σύστημα κεντητικής της Amaya  είτε για το πανίσχυρο Λογισμικό ψηφιοποίησης DesignShop, η Melco διαθέτει τα κορυφαία προϊόντα κεντητικής στη βιομηχανία, ώστε να σας βοηθήσει στις κεντητικές σας δραστηριότητες.

Από το 1972, η Melco Embroidery Systems αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς των ολοκληρωμένων λύσεων κεντητικών μηχανών.  Πρόσθετα με την κεντητική μηχανή AMAYA XT  η  Melco προσφέρει και το λογισμικό ψηφιοποίησης  DesignShop, εξαρτήματα και αναλώσιμα κεντητικής, τεχνική υποστήριξη, εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις κεντητικής κάθε μεγέθους.    Η Melco αποτελεί την μοναδική εταιρία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμό κεντητικής και λογισμικό στις Η.Π.Α.   Η Melco αποτελεί μια θυγατρική της Saurer Limited (www.saurer.com ), τον μεγαλύτερο κατασκευαστή μηχανών υφασμάτων του κόσμου, με 150 χρόνια εμπειρίας, με έδρα στην Ελβετία.

Από την αρχή, η Melco έχει δημιουργήσει μια παράδοση συνεχούς καινοτομίας. Η Melco αποτελεί την μοναδική εταιρία στη βιομηχανία που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στο χώρο του κεντήματος.

Η Melco Embroidery Systems αποτελεί έναν πολυεθνικό κατασκευαστή εξοπλισμού κεντητικών μηχανών με διανομείς σε όλο τον κόσμο, ενώ διαθέτει παραπάνω από 30 έτη εμπειρίας στην παροχή εργαλείων και τεχνολογίας στους επαγγελματίες του κεντήματος ώστε να διατηρούν και αναπτύσσουν μια παραγωγική και επικερδή επιχείρηση. Τα προϊόντα της Melco είναι τα πιο καινοτόμα και τεχνολογικώς προηγμένα προϊόντα  στη βιομηχανία με κατοχυρωμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης, τα οποία έχουν φέρει την εταιρία στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Η Melco παράγει τον εξοπλισμό και το λογισμικό που απαιτείται για τη λειτουργία των μηχανών ώστε να μεγιστοποιηθεί η παραγωγικότητα, όπως και τα εξαρτήματα που απαιτούνται ώστε να έχετε ότι χρειάζεστε για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
:: TECHNOGREC ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ - Έδρα: Θεσσαλονίκης 108 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ 14342 - Τηλ.: +30-210-2711453 Φαξ: +30-210-2711984 ::
:: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την  :
 Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου