Amaya XTS

 

AMAYA XTS - Η επαγγελματική κεντητική μηχανή με πολλαπλές κεφαλές για πολλαπλές λειτουργίες και με πολλαπλές δυνατότητες.

Η επαγγελματική κεντητική μηχανή  AMAYA  XTS δεν είναι ένα συνηθισμένο σύστημα πολλαπλών κεφαλών :  οι ικανότητες πολλαπλών λειτουργιών την κάνουν να παράγει σαν καμία άλλη πολυκέφαλη κεντητική μηχανή στην αγορά.   Οι σημερινές απαιτήσεις  της κεντητικής παραγωγής είναι πολυποίκιλες.  Οι ικανότητες πολλαπλών λειτουργιών της AMAYA  XTS και η συνδεσιμότητα της επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επωφελούνται πλήρως από τις απαιτήσεις των πελατών. 

Η  Melco  κατανοεί ότι η επένδυση σε επαγγελματικό εξοπλισμό κεντητικής αποτελεί    την πιο σημαντική απόφαση που λαμβάνουν οι πελάτες μας για την επιχείρησή τους.

H AMAYA XTS είναι το μοναδικό σύστημα κεντητικής που προσφέρει:

 

  • Το μεγαλύτερο πεδίο κεντήματος για καπέλα
  • Μοναδικό αρθρωτό σύστημα κεντητικών κεφαλών
  • Ακριβής  τάνυση του νήματος μέσω της τεχνολογίας Acti-Feed™
  • Αξιόπιστες ταχύτητες κεντητικής μέχρι και 1500 βελονιές ανά λεπτό
  • Ακριβής έλεγχος τοποθέτησης σχεδίου μέσω λέιζερ.
  • Εφεδρικό σύστημα BACKUP 16 χρωμάτων.

Αν μπορείτε να το φανταστείτε, η AMAYA  XTS θα σας βοηθήσει να το δημιουργήσετε. Γρήγορα. Τέλεια. Και τόσο απλά.  Αυτό που μπορεί να κάνει η  ΑΜΑΥΑ  XTS της  Melco  για εσάς είναι φανταστικό… απλά φανταστικό. Τα ευέλικτα συστήματα κεντητικής πολλαπλών κεφαλών της ΑΜΑΥΑ  XTS μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε απαίτηση παραγωγής.  Κεφαλή προς κεφαλή, δεν υπάρχει σύγκριση.  Αυτά τα συστήματα εκτελούν εντολές εργασίας που δεν είναι εφικτές για τις συμβατικές κεντητικές μηχανές.  Επιπροσθέτως, τα ανεξάρτητα συστήματα δεν επηρεάζονται από τυχόν σπάσιμο του νήματος, όπως οι συμβατικές μηχανές, που σταματούν την παραγωγή σε όλες τις κεφαλές.  Πρόσθετα στην ικανότητα διαχείρισης μεγάλων παραγωγών για τα αρθρωτά συστήματα κεντητικής πολλαπλών κεφαλών της ΑΜΑΥΑ  XTS , οι κεφαλές μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα, ώστε να εκπληρώσουν μικρές παραγγελίες προσωποποίησης και δείγματα. 
                    

Ποδόπληκτρο πίεσης ρυθμιζόμενο καθ' ύψος
Το ποδαράκι πίεσης ρυθμιζόμενου ύψους καθιστά εύκολη τη ρύθμιση σε διαφορετικά υφάσματα (ποπλίνα,μακο,φούτερ,βελούδο,πετσέτες,πατακια αυτοκινήτου). Μπορείτε  να μεταβάλετε χειροκίνητα το βαθύτερο σημείο στο ποδαράκι πίεσης, έχοντας περιθώριο από 0,5mm εως 3.5mm πάνω από την πλάκα της βελόνας, χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία έτσι ώστε να μπορείτε να κεντήσετε υλικά μέχρι 4mm πάχους (μοναδική στον κόσμο).

Κυλινδρικός κοντός βραχίονας και στρόφαλος υψηλής ποιότητας
Η AMAYA  XTS διαθέτει τον μικρότερο συμπαγή κυλινδρικό βραχίονα στην βιομηχανία, παρέχοντας το μεγαλύτερο κεντητικό πεδίο για καπέλα.   Ο υψηλής ποιότητας περιστροφικός στρόφαλος, με ειδική επίστρωση, λειτουργεί με ταχύτητες μέχρι και 1500 βελονιές ανά λεπτό και χρειάζεται λιγότερη λίπανση από τους κοινούς στροφάλους. Ο κυλινδρικός κοντός βραχίονας της AMAYA XTS σας παρέχει την ικανότητα κεντήματος μέχρι 7,5 εκ.ύψος στα καπέλα όπως και σε τσέπες ραμμένες , τσαντάκια μέσης , παντόφλες ,πλαστικές τσάντες  με ταχύτητες που δεν μπορούν να επιτευχθούν με άλλα συστήματα κεντητικής (μοναδική στον κόσμο).

Δεν είναι πρόκειται για μια συνηθισμένη πολυκέφαλη κεντητική! Η επαγγελματική κεντητική μηχανή AMAYA  XTS έχει σχεδιαστεί για να κεντά διαφορετικά προϊόντα ταυτόχρονα - είναι η καλύτερη μηχανή πολλαπλών λειτουργιών! Τα συστήματα κεντητικής πολλαπλών κεφαλών AMAYA  XTS της  Melco  λειτουργούν ανεξάρτητα, και έτσι η κάθε κεφαλή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διαχειριστεί οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε Η εφαρμογή μονογραμμάτων, η επιγραφή ονομάτων, η δημιουργία δειγμάτων, ή ακόμα και η προληπτική συντήρηση ανά κεφαλή δεν σταματά όλη την παραγωγή, εν αντιθέσει με ένα συμβατικό σύστημα.  Επιπλέον όλες συνδέονται μέσω δικτύου με έναν Η/Υ. 

 
Επιστροφή
:: TECHNOGREC ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ - Έδρα: Θεσσαλονίκης 108 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ 14342 - Τηλ.: +30-210-2711453 Φαξ: +30-210-2711984 ::
:: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την  :
 Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου