Βρίσκεστε εδώ Amaya XTS
Λειτουργικό σύστημα Amaya OS

Πανίσχυρο λογισμικό για συναρπαστικά απαλά ρούχα.

Η Melco πρωτοπορεί χάρις το καινοτόμο λειτουργικό της σύστημα που προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ευκολία.

Το λειτουργικό σύστημα AMAYA OS είναι γεμάτο από νέα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη λειτουργία των μηχανών σας πιο εύκολη και παραγωγική από ποτέ. Και τώρα, το λειτουργικό σύστημα AMAYA OS  είναι διαλθέσιμο σε δύο επίπεδα παραγωγικότητας, ώστε να ταιριάζει με τις επιχειρηματικές σας ανάγκες του παρόντος, αλλά και του μέλλοντος.

Το λειτουργικό σύστημα AMAYA OS είναι ένα αξιόπιστο λογισμικό που λειτουργεί σε υπολογιστή, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένου υπολογιστή. Χάρη στο αποκλειστικό στοιχείο Flex, οι κεφαλές της ΑΜΑΥΑ XTS μπορούν να λειτουργήσουν με συγχρονισμένο τρόπο (όλες οι κεφαλές ξεκινούν και σταματούν ταυτόχρονα) ή με ασύγχρονο τρόπο (κάθε κεφαλή λειτουργεί ξεχωριστά). 

Η ασύγχρονη μορφή λειτουργίας επιτρέπει σε άλλες μηχανές που έχουν διαμόρφωση με πολλαπλές κεφαλές να συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμα και όταν κάποια κεφαλή σταματήσει για κάποιο λόγο, όπως για την αλλαγή του καρουλιού, ή επειδή έσπασε το νήμα.  Χάρις στο χαρακτηριστικό Flex του λειτουργικού συστήματος AMAYA OS , ένα σύστημα ΑΜΑΥΑ XTS  με πολλαπλές κεφαλές ξεπερνά σε παραγωγή τις συμβατικές κεντητικές πολυκέφαλες μηχανές κατά 200%, ανάλογα με το σύστημα και το σχέδιο.  Αυτό σημαίνει ότι ένα σύστημα δέκα κεφαλών ΑΜΑΥΑ XTS  μπορεί να παράγει  ίδια ή μεγαλύτερη παραγωγή σε σχέση με ένα συμβατικό σύστημα 20 κεφαλών.

Είτε διαθέτετε μια μεγάλη βιομηχανική επιχείρηση με κεντητικές μηχανές, ή ένα μικρό κατάστημα, η μηχανή ΑΜΑΥΑ XTS  και το λειτουργικό σύστημα AMAYA OS παρέχουν την ευελιξία, διευκόλυνση και τα στοιχεία που θα ανεβάσουν την παραγωγικότητα και την κερδοφορία σας σε ανώτερο επίπεδο.

 
Επιστροφή
:: TECHNOGREC ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ - Έδρα: Θεσσαλονίκης 108 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ 14342 - Τηλ.: +30-210-2711453 Φαξ: +30-210-2711984 ::
:: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την  :
 Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου