Βρίσκεστε εδώ Amaya XTS
Δίκτυο πολλαπλών κεφαλών

Η Melco Embroidery Systems με περηφάνια ανακοινώνει την κεντητική μηχανή πολλαπλών κεφαλών AMAYA XTS και το λειτουργικό της σύστημα AOS SE και AOS FLEX+.

Τα συστήματα πολλαπλών κεφαλών AMAYA XTS της Melco κεντάνε ανεξάρτητα, και έτσι η κάθε κεφαλή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να διαχειριστεί οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε. Η εφαρμογή μονογραμμάτων, η επιγραφή ονομάτων, η δημιουργία δειγμάτων, ή ακόμα και οι περιοδικές συντηρήσεις(λάδωμα–καθάρισμα) ανά μηχανή δεν σταματά όλη την παραγωγή, εν αντιθέσει με ένα συμβατικό σύστημα.  Επιπροσθέτως, όλες συνδέονται μέσω δικτύου με έναν υπολογιστή.

Η AMAYA XTS έχει επίσης σημαντικά πλεονεκτήματα καθώς είναι ένα ΑΡΘΡΩΤΟ σύστημα κεντητικής μηχανής   με εξαιρετικό σύστημα Acti-Feed , κεντητική παλέτα  16 χρωμάτων  και χαρακτηρίζεται από τον καλύτερο ρυθμό παραγωγής στη βιομηχανία, έχοντας Κεντητική ταχύτητα  της τάξης των 1500 βελ./λεπτό.

Η Melco συνδύασε τις παρατηρήσεις των πελατών με τις ανάγκες του χώρου και δημιούργησε μια λύση που φέρνει την επανάσταση στο χώρο του κεντήματος.

Τα λειτουργικά συστήματα της AMAYA XTS μπορούν να χρησιμοποιηθούν με  μια μηχανή ή με ένα δίκτυο πολλαπλών μηχανών ( μέχρι 20 μηχανές ), συνδεδεμένες σε δίκτυο μέσω Ethernet. Στις συμβατικές πολυκέφαλες κεντητικές μηχανές όταν προκύπτει κάποιο συμβάν, όπως θραύση νήματος, αλλαγή καρουλιού η μασουριού , ή τοποθέτηση νέου υφάσματος μετά το τέλος του προηγούμενου , όλες οι  κεφαλές σταματούν να λειτουργούν. Με την AMAYA XTS κάθε μηχανή λειτουργεί ανεξάρτητα και έτσι μια συγκεκριμένη κεφαλή δεν σταματά ποτέ την παραγωγή των υπολοίπων κεφαλών. Το καινοτόμο «αρθρωτό» σύστημα κεντητικής μηχανής της ΑΜΑΥΑ XTS από την Melco έχει αλλάξει την αγορά των κεντητικών μηχανών. Πλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας με μόλις μια κεντητική μηχανή και να επεκτείνετε την παραγωγή των κεντητών λεπτομερειών απλά προσθέτοντας περισσότερες κεντητικές μηχανές με αρθρωτό τρόπο σαν δίκτυο κεντητικών.

Σήμερα μπορεί να χρειαστείτε μία μηχανή για μία μικρή παραγγελία κεντημένων καπέλων και τρείς για κέντημα σε t-shirt.  Αύριο μπορεί να χρειαστείτε και τις τέσσερεις μηχανές για μία μεγάλη παραγγελία .  Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι ώστε να αντιμετωπίσετε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών σας.  Ο εξοπλισμός και το λογισμικό κεντητικής θα πρέπει να είναι και αυτά ευέλικτα.

Η ΑΜΑΥΑ XTS είναι το μοναδικό σύστημα κεντητικής που προσφέρει πλήρως ευέλικτες διαμορφώσεις. Απορρίπτει το στιλ των κεντητικών μηχανών του 1990 που σας καθορίζουν σε μια πολύ συγκεκριμένη διαμόρφωση κεφαλών.  Κάθε ΑΜΑΥΑ XTS μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα, ή να ενωθεί με άλλες, μέσω των λειτουργικών AmayaOS Lite , AmayaOS SE η AmayaOS Flex+.

   

 
Επιστροφή
:: TECHNOGREC ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ - Έδρα: Θεσσαλονίκης 108 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ 14342 - Τηλ.: +30-210-2711453 Φαξ: +30-210-2711984 ::
:: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την  :
 Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου