Βρίσκεστε εδώ Επιχειρηματικές ευκαιρίες στο κέντημα
Βασικές αρχές εμπορικής κεντητικής

 

Μπορεί να έχετε προσέξει ότι τα προϊόντα κεντητικής έχουν υποστεί μια τεράστια άνθηση σε δημοτικότητα στα τελευταία χρόνια. Ενώ στην αρχή οι κεντητές λεπτομέρειες βρίσκονταν σε καπέλα και μπλουζάκια, πλέον βρίσκονται παντού.

Απλά ρίξτε μια ματιά σε οποιοδήποτε κατάστημα ρούχων:  θα βρείτε κεντήματα  σε αξεσουάρ μόδας,t-shirt , καπέλα ,  αθλητικά ενδύματα , τσάντες , παπούτσια , βαπτιστικά και  λευκά είδη , πετσέτες ,  και άλλα!

 

Το κέντημα έχει καταστεί μια από τις πιο δημοφιλείς και ανθεκτικές μεθόδους για τη διακόσμηση υφασμάτινων, πλαστικών, δερμάτινων και όχι μόνον, αντικειμένων.
Ένας λόγος για τον οποίο το κέντημα είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι η σημερινή τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να τροποποιούν και να προσαρμόζουν σχεδόν κάθε υφασμάτινο προϊόν.   Ο εξοπλισμός που ελέγχεται πλέον από τον υπολογιστή διευκολύνει τους χρήστες στη δημιουργία προσωπικών επιγραφών, επιλέγοντας από δεκάδες διαφορετικές γραμματοσειρές. Επίσης το αυτόματο πρόγραμμα μετατροπής γραμμικών σχεδίων σε κεντητικό πρόγραμμα με τέλειο αποτέλεσμα βοηθάει τον καθένα που έχει λίγες γνώσεις γραφιστικής να μπορεί εύκολα να δημιουργεί πανέμορφα κεντήματα. 

Τα έτοιμα προγραμματισμένα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν με επιγραφές και να κεντηθούν με φωτεινά, ανθεκτικά νήματα. Το κέντημα αποπνέει ποιότητα και ανθεκτικότητα, και έτσι πάντα συνοδεύεται από καλές πωλήσεις.

Οι επιχειρήσεις και οι εταιρίες χρησιμοποιούν τη δημοφιλή εικόνα των κεντημάτων  ώστε να προβάλουν τα δυνατά τους σημεία με κεντητά αντικείμενα προώθησης.

 
Επιστροφή
:: TECHNOGREC ΔΗΜ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ - Έδρα: Θεσσαλονίκης 108 Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ 14342 - Τηλ.: +30-210-2711453 Φαξ: +30-210-2711984 ::
:: Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα και την Κύπρο για την  :
 Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου